(Vet inte om det är rätt forum, men moderator kanske kan flytta annars)
Hej.
Sitter här och kollar på massa olika fiskrökar. Då slår mig ideen att jag vill bygga en egen. Har funderat länge på dethär, men aldrig kommit på något smart.
Byggde förra sommaren en stor rök av ett 200 liters oljefat men fick inte till det som jag ville ha det. Så nu ska jag prova nått nytt!
Min tanke var att ta en pepparkaksburk som bilden nedan:
Sedan bygga en förhöjning under och sedan lägga en gammal marshall under med t-röd i. Tror ni detta kan funka bra för mindre bitar fisk eller kött?
Man får väll ha spånet eller enriset i burken och ett galler fast i mitten, men vad tror ni om ideen?
Hej.
Sitter här och kollar på massa olika fiskrökar. Då slår mig ideen att jag vill bygga en egen. Har funderat länge på dethär, men aldrig kommit på något smart.
Byggde förra sommaren en stor rök av ett 200 liters oljefat men fick inte till det som jag ville ha det. Så nu ska jag prova nått nytt!
Min tanke var att ta en pepparkaksburk som bilden nedan:
Sedan bygga en förhöjning under och sedan lägga en gammal marshall under med t-röd i. Tror ni detta kan funka bra för mindre bitar fisk eller kött?
Man får väll ha spånet eller enriset i burken och ett galler fast i mitten, men vad tror ni om ideen?
Kommentera