Hej
Jag har läst här en hel del om slipning av knivar och det finns ju verkligen en massa smålull man kan göra om man vill.
Själv känner jag mig inte så sugen på att grotta ner mig i detta. Jag har en del köksknivar, bl.a. Global som aldrig har blivit slipade sen de va nya för över 5år sedan. Har dragit dem i ett ställ med en roterande slip som i sin tur är sliten. Man kan säga att knivarna helt henkelt inte är skarpa längre.
Jag skulle vilja ha tips på vilka grovlekar och vilket märke på slipsten jag skall köra. Jag vill inte ha nån form av jigg utan tänkte slipa på frihand.
Tips mottages tacksamt
/Hans
Jag har läst här en hel del om slipning av knivar och det finns ju verkligen en massa smålull man kan göra om man vill.
Själv känner jag mig inte så sugen på att grotta ner mig i detta. Jag har en del köksknivar, bl.a. Global som aldrig har blivit slipade sen de va nya för över 5år sedan. Har dragit dem i ett ställ med en roterande slip som i sin tur är sliten. Man kan säga att knivarna helt henkelt inte är skarpa längre.
Jag skulle vilja ha tips på vilka grovlekar och vilket märke på slipsten jag skall köra. Jag vill inte ha nån form av jigg utan tänkte slipa på frihand.
Tips mottages tacksamt
/Hans
Kommentera