enligt en trolling sida från overthere kan man få bredare gång på tomic om man kokar den.
vad som händer är att luften inuti tomicen expanderar vid kokning .
koka upp en kastrull vatten och sänk ner håll ner wobblern i vattnet
när du fått den i rätt? tjocklek skölj den i kalt vatten så förblir wobblern lite som en tubby .
ett tips är att hålla ner wobblern med en stekpinsett under koktiden,skulle tro att det gör ont i fingrarna annars
återstår att se om gången på min kokta tomic blir bra eller bättre
vad som händer är att luften inuti tomicen expanderar vid kokning .
koka upp en kastrull vatten och sänk ner håll ner wobblern i vattnet
när du fått den i rätt? tjocklek skölj den i kalt vatten så förblir wobblern lite som en tubby .
ett tips är att hålla ner wobblern med en stekpinsett under koktiden,skulle tro att det gör ont i fingrarna annars
återstår att se om gången på min kokta tomic blir bra eller bättre
Kommentera