MÅSTE man koka fodermajs? Jag hade tänkt förbereda en sats fodermajs och nu har jag hört att man inte behöver koka den om den ska stå en längre tid i vätska - är det något som fler har hört? Det hade varit jäkligt skönt att slippa koka all majs och om jag ska låta den stå och jäsa minst två veckor så kanske...?
Brukar ni göra något för att hjälpa jäsningen? Jag har lagt i lite bröd men tror väl inte riktigt att det behövs - jag
har gjort det eftersom jag har kokat majsen tidigare och då bör alla svampar dö. Nu funderar på att tillsätta en gnutta torrjäst för att det ska gå snabbare...
Brukar ni göra något för att hjälpa jäsningen? Jag har lagt i lite bröd men tror väl inte riktigt att det behövs - jag
har gjort det eftersom jag har kokat majsen tidigare och då bör alla svampar dö. Nu funderar på att tillsätta en gnutta torrjäst för att det ska gå snabbare...
Kommentera