Jag tänkte ta med mig lite meteprylar till nordnorge och prova lite bottenmete från land.
Boilies har jag kokat själv i ett par år nu men jag har inte sett några recept på rovfiskboilies.
Eftersom jag är helt frälst på krokningsegenskaperna hos en klassisk hårrig agnad med en mumsig boilie så tänkte jag aplicera den tekniken på havsfisk. Frågan är vad man ska använda för smaksättning. Rätt neutrala boilies doppade i makrillolja har jag funderat på men det vore kul att tillreda boilies med någon form av naturlig smaksättning.
Är det någon som har några ideer på något kul recept som denne kan tänkas vilja dela med sig av.?
Låt fantasin flöda gott folk.
Boilies har jag kokat själv i ett par år nu men jag har inte sett några recept på rovfiskboilies.
Eftersom jag är helt frälst på krokningsegenskaperna hos en klassisk hårrig agnad med en mumsig boilie så tänkte jag aplicera den tekniken på havsfisk. Frågan är vad man ska använda för smaksättning. Rätt neutrala boilies doppade i makrillolja har jag funderat på men det vore kul att tillreda boilies med någon form av naturlig smaksättning.
Är det någon som har några ideer på något kul recept som denne kan tänkas vilja dela med sig av.?
Låt fantasin flöda gott folk.
Kommentera