Jag har idag inhandlat en jätteburk majs som jag hade tänkt dela upp i små portioner och frysa in tillsammans med några olika smakämnen...
Jag har tänkt att jag åtminstone ska ha några bittermandel portioner och några vanilj (har inhandlat en vaniljstång som jag hade tänkt göra ett avkok tillsammans med en massa socker).
Huvudidén var vaniljmajs till vårens och sommarens braxmete men har man 2kg majs så kan mna ju testa lite annat också
Har ni förslag så skulle jag vara jättetacksam - även schyssta kombinationer (och om ni har specifika "artsmaker"!)!
Jag har tänkt att jag åtminstone ska ha några bittermandel portioner och några vanilj (har inhandlat en vaniljstång som jag hade tänkt göra ett avkok tillsammans med en massa socker).
Huvudidén var vaniljmajs till vårens och sommarens braxmete men har man 2kg majs så kan mna ju testa lite annat också
Har ni förslag så skulle jag vara jättetacksam - även schyssta kombinationer (och om ni har specifika "artsmaker"!)!
Kommentera