Hej. Jag har kollat runt lite efter liknande trådar men har inte hittat något.
Eller ja, nåväl, hittade en tråd men den har varit död sedan 2004!
Så, jag tänkte om folk ville dela med sig lite av vad de brukar köra på för mesk alternativt (som trådens namn säger) vilket recept på Boilies som är att föredra. Jag har kollat runt och har sett att en del kör på allt från hönsfoder till hönsgödsel, där ser man. Nåväl, feel free att dela med er. Bara kul med, kanske, lite udda varianter!
Jag kan ju iofs då passa på att lista vad jag har kört på ett tag nu.
Ta en plastpåse och lägg i följande:
En burk majs.
Honung. Så mycket du föredrar.
Vaniljsocker. Så mycket du föredrar.
Hallonkoncentrat. Tills det har en läcker färg samt avger lite hallondoft!
Havregryn. Så mycket du föredrar.
"Finmalet" rostat bröd. Jag brukar köra på ca 3-4 brödskivor.
Ströbröd. Så mycket du föredrar.
Samt "lite" mjöl för att kunna krama ihop det till bollar.
Eller ja, nåväl, hittade en tråd men den har varit död sedan 2004!
Så, jag tänkte om folk ville dela med sig lite av vad de brukar köra på för mesk alternativt (som trådens namn säger) vilket recept på Boilies som är att föredra. Jag har kollat runt och har sett att en del kör på allt från hönsfoder till hönsgödsel, där ser man. Nåväl, feel free att dela med er. Bara kul med, kanske, lite udda varianter!
Jag kan ju iofs då passa på att lista vad jag har kört på ett tag nu.
Ta en plastpåse och lägg i följande:
En burk majs.
Honung. Så mycket du föredrar.
Vaniljsocker. Så mycket du föredrar.
Hallonkoncentrat. Tills det har en läcker färg samt avger lite hallondoft!
Havregryn. Så mycket du föredrar.
"Finmalet" rostat bröd. Jag brukar köra på ca 3-4 brödskivor.
Ströbröd. Så mycket du föredrar.
Samt "lite" mjöl för att kunna krama ihop det till bollar.
Kommentera