Cobbdog: Vad är det för fisk ? - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Cobbdog: Vad är det för fisk ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
new posts

  • Cobbdog: Vad är det för fisk ?

    Hej på er alla, det var länge sedan sist, efter Blekinges dåliga fiske så har det inte blivit så jättemycket fiske som man hoppats på då sommarjobbet har börjat men nu har jag och min gamle fiskevän gått ihop för att fiska igen Och då blir de fiske!!!

    Vi fiska i hemmasjön i Tisdags kväll/natt och det finns ett ställe som vi besökte som har gett fisk för några år sedan, och denna gång är det något speciellt.
    Vi begav oss till stället på fots och när vi kom i närheten av platsen så blev de en jävligt stor våg utåt och man ser bara ryggfenan och stjärtfenan med väldigt långa centimeter mellan varandra, och vi förstod att vi skulle ta de lugnt nästa gång vi kommer till platsen, vad kan det vara ?

    Igår kväll/natt var det dags igen, vi var inne hos Dansken på Attitude och köpte lite beten inför hela helgens fiske, väl ute blåste det lite så vi åkte in i en å och skulle se om den kända Borren där är intresserad Och visst några små fick vi men inge finare storlek då vattnet har sjunkit så. Efter att ha fiskat länge i en å utan blås och vindar så tar vi oss ut på sjön igen och där blåser det! dock så har vi med kompisens motor som underlättar mycket då jag/vi brukar ro oftast.
    Vi åker direkt till platsen och tar oss till fots från en annan sida så vi kan smyga dit så vi inte skrämmer något.
    Kompisen lånar mitt propellbete som förra gången nästan lurade någonting här, första kastet ser man att något attackerar dock lite mindre om man ska jämföra med förra gången, iaf sen blev de ganska lugnt en stund, såg lite små vak här och där men sen när kompisen byter plats så kommer det! PLASK!!!! precis bredvid kompisen (som nästan ramla i sjön) och vi har hittat monstret (som vi kallar denna fisk) som retade oss till gallsten förra gången men nu bestämde vi oss att testa allt vi har med oss. Båda kör på ytbete och den attackerar på ett mindre ytbete i en snabb invevning men MISSAR! och man märker att det är något stort därför plasket tidigare var nästan lika stort, även större än när en fullvuxen bäver slår till med svansen. Vi försökte med allt och de som hjälpte denna sena kväll/natt var just ytbete, sen kom regnet och de mörknade till och den har vunnit över oss ännu gång, nästa gång som blir i helgen så ska vi ta med lite andra grejer som kan göra denna fisk ännu mer sugen än att bara attackera. Vi tror att det är en större gädda (som oftast brukar träffa betet efter 3 attacker) eller storöring som är vanligt i sjön så vi får se Men vi ger oss inte !!! Den ska upp och bli modell någon sekund sen får den simma i igen Idag blir de fiske på en annan sjö Skriver mer sent ikväll Bättre bildkvalité kommer oxå. Fortsättning följer...





    Läs mer...

    (Detta inlägg har postats automatiskt)
    http://www.srfoto.se

Foton

Collapse

Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

Relaterat

Collapse

Ämnen Statistik Senaste inlägg
Startad av MastaPike, 2017-03-16, 19:10
12 svar
3 738 visningar
3 gillar
Senaste inlägg Henke E
av Henke E
 
Startad av Xerup, 2022-07-06, 19:49
90 svar
6 209 visningar
0 gillar
Senaste inlägg Xerup
av Xerup
 
Startad av MrTotte, 2023-07-23, 16:36
15 svar
1 444 visningar
1 gilla
Senaste inlägg Kolnej
av Kolnej
 
Startad av Team Colibri, 2023-12-02, 08:16
25 svar
1 090 visningar
3 gillar
Senaste inlägg Team Colibri  
Startad av Team Colibri, 2024-07-17, 11:17
0 svar
85 visningar
0 gillar
Senaste inlägg Team Colibri  
Arbetar...
X