25.08.2016
Det gikk rykter om at det kokte med ansjos like utenfor kontoret i Oslo, så jeg og Jonas ble nødt for og ta en tur.
Jonas plukka meg opp på Aker Brygge i båt når jeg var ferdig på jobb, og med meg hadde jeg kun det aller nødvendigste. Noen hekler, noen jigger og kamera. Alt en trenger for og plukke en tullefisk
Etter og ha kjørt sikk sakk mellom cruisebåter, seilbåter og andre medlemmer av "halvplanmafiaen" kom vi frem på plassen. Der var det stinn brakke med ansjos, makrell og annet som kokte overalt.
På andre nedslippet fikk jeg en dobbel ansjos, og noen flere etterpå. Jonas brukte litt lenger tid, men klarte til slutt og få arten han også.
Når vi var ferdige med ansjosen skulle vi dorge en time eller to før vi reiste hjemover. Etter og ha fylt bøtta med makrell så vi to enorme havabbor som jaget. Når vi stoppet motoren og begynte og kaste på dem, var de selvsagt vekk.
Takk for turen Jonas!
Läs mer...
(Detta inlägg har postats automatiskt)
Det gikk rykter om at det kokte med ansjos like utenfor kontoret i Oslo, så jeg og Jonas ble nødt for og ta en tur.
Jonas plukka meg opp på Aker Brygge i båt når jeg var ferdig på jobb, og med meg hadde jeg kun det aller nødvendigste. Noen hekler, noen jigger og kamera. Alt en trenger for og plukke en tullefisk
Etter og ha kjørt sikk sakk mellom cruisebåter, seilbåter og andre medlemmer av "halvplanmafiaen" kom vi frem på plassen. Der var det stinn brakke med ansjos, makrell og annet som kokte overalt.
På andre nedslippet fikk jeg en dobbel ansjos, og noen flere etterpå. Jonas brukte litt lenger tid, men klarte til slutt og få arten han også.
Når vi var ferdige med ansjosen skulle vi dorge en time eller to før vi reiste hjemover. Etter og ha fylt bøtta med makrell så vi to enorme havabbor som jaget. Når vi stoppet motoren og begynte og kaste på dem, var de selvsagt vekk.
Takk for turen Jonas!
Läs mer...
(Detta inlägg har postats automatiskt)