Grisböjjet 2016 - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Grisböjjet 2016

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
new posts

  • Grisböjjet 2016

    Hej på er!
    Nu är det äntligen dags att börja förbereda er för Grisböjjet, vår egna gäddfisketävling där alla är hjärtligt välkomna. Några små ändringar blir det från ifjol men konceptet är det samma, fiska och att sedan ha kul ihop med vänner. Fortsätt läsandet så finner du allt du behöver veta. Längst ner lite bilder från ifjol.

    När? 24 september. Startskottet går kl 08.00 och senast kl 17.00 ska alla båtar synas från bryggan. Var på plats minst en halv timme på förhand. Kaffepannan är varm från ca 07.00.

    Vem? Tävlingen ordnas av Bigpig fishingteam med god hjälp av Team nöjtare. Vem som helst får delta så länge man följer tävlingens fiskeregler.

    Var? Start och målgång från Sundfors villa på krokön, langfjäälssido. Tävlingsområde är Larsmo skärgård, utsido. Karta med start och målplats längst ner i inlägget.

    Tävlingen? Man fiskar båtlagvis. Två gubbar/gummor per båt. Tävlingsfisk är gädda, Alla gäddor över 65cm märks upp på av arrangörerna utdelade tävlingsribbor. De tre längsta gäddornas totallängd bildar båtlagens resultat. Vid lika resultat är det största gäddan som räknas. Individuell tävling vem som fångar den största gäddan. Vid lika längd avgör vikt. Vi ser gärna att man fotograferar alla större gäddor.Vid oklarheter kan då bilden användas.

    Fiskeregler? Endast spinnfiske som gäller och eftersom det är svårt att kasta med två spön på samma gång så är det ett fiskande spö per fiskare som gäller. Vi rekommenderar c&r på alla gäddor.

    Pris? Vi tänkte ta 20€/fiskare. Pengarna går direkt till priser och mat. Fler deltagare betyder automatiskt bättre priser

    Anmäla? Anmäl till Gustav på 0505260367 senast söndagen den 18 september kl 23.59. Detta för att vi ska hinna ordna med priser utefter deltagarantal osv. Lista med anmälda team kommer längre ner.

    Efter målgång är grillarna varma och det blir käk i väntan på att resultatet blir klart. Efter prisutdelning är det fri samvaro med obligatorisk fiskesnack fram till på småtimmarna.

    Ifall ni använder Instagram, ladda gärna upp bilder under #grisböjjet2016. Ett pris utlovas till den som enligt oss laddar upp den bästa bilden.

    Allt deltagande sker på egen risk. Vi hoppas att alla har fiskekortet iskick och även utrustning, båtar mm. Vi tar heller inget ansvar för evenetuella grundstötningar eller dylikt. Vid frågor eller oklarheter hör av er.
    Ändringar kan förekomma i detta inlägg så kolla in detta igen närmare evenemanget,





    Huvudsponsor för tävlingen är

    Vi hälsar alla hjärtligt välkomna samt skitfiske

    // Arrangörerna

    Karta över start och målplats
    Självklart blir det kaffe även i år










    Caj Svenfelt med en av fjolårsböjjets största fiskar
    Vinnarna Simppi och Caj


    Laali vann ifjol med största fisk


    Läs mer...

    (Detta inlägg har postats automatiskt)

Foton

Collapse

Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

Relaterat

Collapse

Ämnen Statistik Senaste inlägg
Startad av MastaPike, 2017-03-16, 19:10
12 svar
3 738 visningar
3 gillar
Senaste inlägg Henke E
av Henke E
 
Startad av Xerup, 2022-07-06, 19:49
90 svar
6 209 visningar
0 gillar
Senaste inlägg Xerup
av Xerup
 
Startad av MrTotte, 2023-07-23, 16:36
15 svar
1 443 visningar
1 gilla
Senaste inlägg Kolnej
av Kolnej
 
Startad av Team Colibri, 2023-12-02, 08:16
25 svar
1 090 visningar
3 gillar
Senaste inlägg Team Colibri  
Startad av Team Colibri, 2024-07-17, 11:17
0 svar
85 visningar
0 gillar
Senaste inlägg Team Colibri  
Arbetar...
X