Följande behövs: 4 bitar lax, valfri mängd spenat, 3dl matlagningsgrädde, 2msk vitvinsvinäger, salt och vitpeppar. Något jag även skulle kunna rekommendera att ha till är citronskal för citronen jag hade på i efterhand förhöjde smaken.
Till att börja med så kokade jag snabbt spenaten, vilket i detta fall var fryst spenat som sedan sköljdes i kallt vatten innan den fick landa i en ugnsform som jag smort med lite olivolja.
Sedan la jag laxbitarna på bädden efter att de fått salt på sig. Grädden blandade jag ihop med vitvinsvinägern i en skål innan det hälldes över spenaten. Efter det hade jag på vitpeppar, och i efterhand skulle jag även valt att salta lite extra över hela blandningen.
Det fick stå i ugnen i ca 25 minuter på 200 grader. Till detta så kokade jag tagliatelle och serverade med en citronskiva.
Smaklig fisk!
Läs mer...
(Detta inlägg har postats automatiskt)
Till att börja med så kokade jag snabbt spenaten, vilket i detta fall var fryst spenat som sedan sköljdes i kallt vatten innan den fick landa i en ugnsform som jag smort med lite olivolja.
Sedan la jag laxbitarna på bädden efter att de fått salt på sig. Grädden blandade jag ihop med vitvinsvinägern i en skål innan det hälldes över spenaten. Efter det hade jag på vitpeppar, och i efterhand skulle jag även valt att salta lite extra över hela blandningen.
Det fick stå i ugnen i ca 25 minuter på 200 grader. Till detta så kokade jag tagliatelle och serverade med en citronskiva.
Smaklig fisk!
Läs mer...
(Detta inlägg har postats automatiskt)