Följande ingredienser behövs för dagens måltid:
4 laxfiléer som tärnats, 3 st schalottenlökar, spenat, senap, crème fraiche, ris, salt och peppar.
Inte många ingredienser men tillsammans blir det riktigt gott.
Inled med att påbörja tillagningen av riset enligt beskrivning.
Sedan är det dags att börja steka laxen på mellanhög värme, men inte så det bryns.
Tillsätt schalottenlöken efter en stund och sedan spenaten.
Efter det är det dags att ha i crème fraichen och senap. Personligen har jag i ganska mycket senap.
Smaka sedan av med salt och peppar.
Servera med lite grönt. Här med spenat och tomat.
Återigen en väldigt enkel rätt att tillaga.
Smaklig fisk!
Läs mer...
(Detta inlägg har postats automatiskt)
4 laxfiléer som tärnats, 3 st schalottenlökar, spenat, senap, crème fraiche, ris, salt och peppar.
Inte många ingredienser men tillsammans blir det riktigt gott.
Inled med att påbörja tillagningen av riset enligt beskrivning.
Sedan är det dags att börja steka laxen på mellanhög värme, men inte så det bryns.
Tillsätt schalottenlöken efter en stund och sedan spenaten.
Efter det är det dags att ha i crème fraichen och senap. Personligen har jag i ganska mycket senap.
Smaka sedan av med salt och peppar.
Servera med lite grönt. Här med spenat och tomat.
Återigen en väldigt enkel rätt att tillaga.
Smaklig fisk!
Läs mer...
(Detta inlägg har postats automatiskt)