Ranglers: Stora Färgen - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Ranglers: Stora Färgen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
new posts

  • Ranglers: Stora Färgen

    I helgen var vi iväg på 3 dagars fiske i Stora Färgen i Hylte. Där hade vi hyrt en väl placerad stuga 10 meter från vattnet, en stuga *som man lätt kunde vant sig vid att besöka. Jag och Jim hade denna gången även lyckats få med oss Andreas Larsson. Andreas som*vi fiskat mycket tillsammans med tidigare, som numera studerar på annat håll och inte är med så ofta som vi hade velat.
    Vi möttes upp vid stugan vid 9 tiden i fredagsmorse, efter lite inpackning i stugan så skulle vi bara köpa fiskekort innan det*bar ut på vattnet. Vi visste att man skulle sälja i närheten av stuga. Men där var ingen som ville öppna, vidare till nästa ställe som vi visste sålde, men där var de slut. Vidare till ett tredje ställe, där vi äntligen fick fick tag i det vi sökte, med korten väl i handen åkte vi direkt tillbaka till stugan för att peta ner båten i plurret.
    Tanken för helgen var att satsa på vertikal efter gös på dagtid och ev. lite trolling på kvällarna.
    Vi*började med att testa jiggarna på*lite ställen*som vi blivit tipsade om i sjön och relativt snart kom*även huggen. Larsson började väl bäst*både*fredagen och lördagen medans jag och jim låg lite mer lågt.
    Trollingen på lördagskvällen blev händelserik med många hugg, dock många missade sådana. Vi körde med 4 spön, men endast en av vobblerna levererade (synd man inte hade fler av samma modell), även om vi testade oss fram friskt.
    På söndagen var det först dags att städa ut och lämna stugan innan vi tog vertikal prylarna för några sista timmars fiskande denna helgen.
    Fick ett sms av Jens i piscatus på förmiddagen där han skrev att han och Eric skulle besöka sjön. Så när vi gick in för lättare lunchbreak på en av öarna gjorde de oss sällskap. Efter att ha följt deras fiske på deras hemsida, samt pratat en del med Jens genom arbetet var det kul att äntligen träffa de IRL.
    Efter lite småsnack och tips var vi tyvärr tvungna att ge oss ut på vattnet igen innan det var dags att ge oss av hemåt.
    Vi avslutar fisket med att både Larsson och Jim får höjt sina gösrekord en aning.
    Totalt upp i helgen var ett tjugotal gösar och några gäddor. Helt okej resultat med tanke på att det var våran första seriösa satsning på vertikal, känns som att det kommer blir mycket mer fiskande med denna metoden i framtiden då det var*riktigt kul och vi fastnade för det alla tre.


    Läs mer...

    (Detta inlägg har postats automatiskt)

Foton

Collapse

Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

Relaterat

Collapse

Ämnen Statistik Senaste inlägg
Startad av MastaPike, 2017-03-16, 19:10
12 svar
3 738 visningar
3 gillar
Senaste inlägg Henke E
av Henke E
 
Startad av Xerup, 2022-07-06, 19:49
90 svar
6 209 visningar
0 gillar
Senaste inlägg Xerup
av Xerup
 
Startad av MrTotte, 2023-07-23, 16:36
15 svar
1 444 visningar
1 gilla
Senaste inlägg Kolnej
av Kolnej
 
Startad av Team Colibri, 2023-12-02, 08:16
25 svar
1 090 visningar
3 gillar
Senaste inlägg Team Colibri  
Startad av Team Colibri, 2024-07-17, 11:17
0 svar
85 visningar
0 gillar
Senaste inlägg Team Colibri  
Arbetar...
X