Varmrökt eller kallrökt fisk ? - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Varmrökt eller kallrökt fisk ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
new posts

  • Varmrökt eller kallrökt fisk ?

    Tycker ni att varmrökt eller kallrökt fisk är godast ?

    Vilka fiskarter tycker ni lämpar sig bäst för respektive rökningssätt ?
    313
    Varmrökt är godast
    47,92%
    150
    Kallrökt är godast
    21,41%
    67
    Båda är lika gott
    24,28%
    76
    Blä för rökt fisk ...
    6,39%
    20

  • #2
    jag tycker feta fisksorter gör sig bäst varmrökta,blir saftigare än typ abborre då man varmröker
    Hellre fiskbonkare än hycklande djurplågare

    Kommentera


    • #3
      sik,mumms....
      Keep talking about me, You are just making me famous..
      MainlineTeamSweden http://www.sportfiskecenter.nu/sida....d=67&urubID=29
      www.Sk-fiskpinnen.com

      Kommentera


      • #4
        Ok, för att förtydliga lite.

        Abborre - Varmrökt eller kallrökt ?
        Lax - Varmrökt eller kallrökt ?
        Makrill - Varmrökt eller kallrökt ?
        Regnbåge - Varmrökt eller kallrökt ?
        Sik - Varmrökt eller kallrökt ?
        Strömming - Varmrökt eller kallrökt ?
        Ål - Varmrökt eller kallrökt ?
        Öring - Varmrökt eller kallrökt ?

        Vore intressant att veta vad ni tycker om de olika arterna

        Kommentera


        • #5
          har käkat rökt sik en gång... smaskigt!

          Kommentera


          • #6
            Abborre - Varmrökt och kallrökt
            Lax - Varmrökt
            Makrill - Varmrökt
            Regnbåge - Varmrökt
            Sik - Varmrökt och kallrökt
            Strömming - Varmrökt och kallrökt
            Ål - Varmrökt
            Öring - Varmrökt

            det är vad jag tycker
            Hellre fiskbonkare än hycklande djurplågare

            Kommentera


            • #7
              Öring och Regnbåge samt Harr varmrökt helt klart
              På jakt efter 15+

              Kommentera


              • #8
                heh, blir lite ensam här. om fisken ska ätas kall så kallrökt, men nyrökt och varm så är varmröken svårslagen.. refererar till ädelfisken, har bara ätit varmrökt när det gällt andra arter...

                Kommentera


                • #9
                  Trikinrisk? trode de bara gällde däggdjur...du kanske menar binikemask (eller hur det nu stavas).
                  Ursprungligen postat av Scanner
                  Alla arter varmrökt.Trikinrisk om hanteringen inte är rätt.

                  Ål går numera fetbort!
                  Väljer bort den helt och hållet, då den är hotad.

                  Låt marknadskrafterna hjälpa ålen då Fiskeriverket inte verkar bry sig.

                  MVH Scanner
                  Hjonsson

                  Kommentera


                  • #10
                    Bara käkat makrill, och den va varmrökt. Och det va riktigt gott faktiskt, trodde inte det innan jag smakade.

                    Egenfångad makrill, rökt på tomten, äts på kvällen på verandan! Sommar

                    - Glöm aldrig att du är helt unik. Precis som alla andra.

                    Kommentera

                    Foton

                    Collapse

                    Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

                    Relaterat

                    Collapse

                    Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

                    Arbetar...
                    X