Siken får min röst, håller sig bättre än lax och HÖ tycker jag.
Allmänt meddelande
Collapse
No announcement yet.
Bästa svenska matfisken ?
Collapse
X
-
Röstar på siken, kan tillagas på de flesta sätt och har en fin grundsmak.
Känns som en skön kompromiss, en "vanlig" fisk som kan stekas, kokas, friteras och ångas till kulinarisk extas, men även en laxfisk som kan gravas och rökas.
Men, sen tröttnar man ju på allt i längden, och en smörstekt strömming... mmm...-Det går aldrig, han é ju stor som en gammelgädda!!!
-Han ska in, och det VET DU!
Kommentera
-
Hm.. varför är inte strömming med? Har själv röstat på borren som etta. Suveränt käk! Provade två dagar efter varandra, tillagade på samma sätt abborre och Hö (blänkare)..det var STOR skillnad till borrens fördel. Men det finns många goda fiskar..Gösen, fin...Rökt sik..gott, gott! Rödig, läcker..Ål.. jättegott, Torsk, som jag tyvärr inte äter länge, suverän mat...Lax, helst najadrökt (gravad och rökt) med dillstuvad potatis..fan..vad hungrig jag blev ;-)
Kommentera
-
Ursprungligen postat av Flodebanan"Regnbågen", lätt Den ljuva smaken av pellet blandat med lite sump....MMMM!
Annars är helt klart smörstek abborre helt underbar
Du måste blivit misshandlad av en fenklippt regnbåge som liten
Nä men Aborren är nog den godaste,fast röding går inte av för hackor den heller.
Kommentera
Foton
Collapse
Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.
Relaterat
Collapse
Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.
Kommentera