Hej alla glada.
Har ett litet problem. Eller problem och problem, jag vill bara ha ett svar som man kan lita på till 110%!
Det ligger till så här. Att för ett tag sen, tror det var 21 maj så tog en polare åt mej årets första (och hitils enda?) nystigna lax i Byskeälven. En vacker hona på 9,1 kg och med en längd på 102 cm. Sen får man höra att det är någon "Turist som har fått en åverståndare" blir man juh som lite irriterad. För det kan väl inte vara en överståndare, eller?
Håkan som fick laxen fiskade tillsammans med Micke (som btw hade 70 fiskedygn i Byskan förra året så tusist my ass!) och tillsammans har dom fått otaliga överståndare eller "besar" som det också kallas i Byskan. Så dom borde juh se skillnaden.
Men då är det nån som säger att "besarna" färgar om just innan dom går ut i havet. Å det stämmer väl.
Men inte kan väl en överståndare vara fet och fin. Vara i perfek kondition och ha ett rött och fast kött. Å ha rom i sig!
Eller kan det vara så "illa"???
Tacksam för svar.
Har ett litet problem. Eller problem och problem, jag vill bara ha ett svar som man kan lita på till 110%!
Det ligger till så här. Att för ett tag sen, tror det var 21 maj så tog en polare åt mej årets första (och hitils enda?) nystigna lax i Byskeälven. En vacker hona på 9,1 kg och med en längd på 102 cm. Sen får man höra att det är någon "Turist som har fått en åverståndare" blir man juh som lite irriterad. För det kan väl inte vara en överståndare, eller?
Håkan som fick laxen fiskade tillsammans med Micke (som btw hade 70 fiskedygn i Byskan förra året så tusist my ass!) och tillsammans har dom fått otaliga överståndare eller "besar" som det också kallas i Byskan. Så dom borde juh se skillnaden.
Men då är det nån som säger att "besarna" färgar om just innan dom går ut i havet. Å det stämmer väl.
Men inte kan väl en överståndare vara fet och fin. Vara i perfek kondition och ha ett rött och fast kött. Å ha rom i sig!
Eller kan det vara så "illa"???
Tacksam för svar.
Kommentera