Hej!
Nu när det är horngäddesäsong är det dags att införskaffa en rök. Skall användas till horngädda, makrill och abborre. Normalt tillagning är till 3 - 6 personer.
Här läst lite om egenhändigt byggda skåp med tempmätare od. Verkar riktigt bra men kanske inte det som novisen (jag) börjar med.
Är tex ABU´s stora rök tillfyllest och enkel att få ett hyfsat resultat med?
Eller är en från Jula för halva priset lika bra?
Priset bör inte överstiga 500 - 800 kr.
//Matglad Novis
PS: Någon som vet om det är gott med rökt torsk...eller den är för mager för sådan tillagning?
Nu när det är horngäddesäsong är det dags att införskaffa en rök. Skall användas till horngädda, makrill och abborre. Normalt tillagning är till 3 - 6 personer.
Här läst lite om egenhändigt byggda skåp med tempmätare od. Verkar riktigt bra men kanske inte det som novisen (jag) börjar med.
Är tex ABU´s stora rök tillfyllest och enkel att få ett hyfsat resultat med?
Eller är en från Jula för halva priset lika bra?
Priset bör inte överstiga 500 - 800 kr.
//Matglad Novis
PS: Någon som vet om det är gott med rökt torsk...eller den är för mager för sådan tillagning?
Kommentera