Tjenixen!
Tänkte vi kunde diskutera vad för slags storlek ni föredrar att ta hem som matgös?
Ge gärna nån slags motivation, typ om det är för att det ger er bra ratio fisk/färdig filé, bra ratio på besvär att filéa kontra mängd färdig mat??? alla andra tankar och ideer???
Och jag ser också gärna en diskussion/tankar angående vilket uttagsfönster som är "bäst" ur hänseende gösens bestånd (era egna tankar eller nåt ni läst, in här med det!!!)
Sen att man såklart följer gällande regelverk för matfisk i det vatten man själv fiskar i ser jag som självklart, så det behöver man inte poängtera, däremot intressant med olika fiskevattens satta mått? där kan man ju fundera hur/om/vilka tankar som finns eller funnits... känns som att det vore smart att ha uttagsfönster utifrån vattnets förutsättningar kan man tänka sig? dock ofta konstigt nog bara minimimått fortfarande i många vatten, något som kanske är lite dumt? (men kan såklart också finnas fördelar beroende på vattnet i fråga)
mvh/peter
Tänkte vi kunde diskutera vad för slags storlek ni föredrar att ta hem som matgös?
Ge gärna nån slags motivation, typ om det är för att det ger er bra ratio fisk/färdig filé, bra ratio på besvär att filéa kontra mängd färdig mat??? alla andra tankar och ideer???
Och jag ser också gärna en diskussion/tankar angående vilket uttagsfönster som är "bäst" ur hänseende gösens bestånd (era egna tankar eller nåt ni läst, in här med det!!!)
Sen att man såklart följer gällande regelverk för matfisk i det vatten man själv fiskar i ser jag som självklart, så det behöver man inte poängtera, däremot intressant med olika fiskevattens satta mått? där kan man ju fundera hur/om/vilka tankar som finns eller funnits... känns som att det vore smart att ha uttagsfönster utifrån vattnets förutsättningar kan man tänka sig? dock ofta konstigt nog bara minimimått fortfarande i många vatten, något som kanske är lite dumt? (men kan såklart också finnas fördelar beroende på vattnet i fråga)
mvh/peter
Kommentera