[QUOTE=bastard]För oss som inser att osten skaffar lite karaktär av rumstemperatur så är det en självklarhet att skära bort möglet och fortsätta äta på resten. det är inte snålt. det är bara bekvämare än att köpa ny.
All fisk har mask. det är en av anledningarna till att man gärna fryser ex. lax som ska gravas.
Det handlar inte om snålhet eller karaktär på osten. Det handlar om att en mögelangripen ost är angripen även där det mäsnkliga ögat inte ser. Den sortens mögel är INTE den som ger ost karaktär. Det är den sorts mögel som ger människor en bra anledning att börja äta koltabletter!
Den mask som du pratar om som ska finnas i lax har inte någon i norden drabbats av sedan 1850. Och chansen att det skulle vara en sådan mask som fanns i gäddans magsäck är rätt liten.
Ledsen, kan bara inte hålla mig!
All fisk har mask. det är en av anledningarna till att man gärna fryser ex. lax som ska gravas.
Det handlar inte om snålhet eller karaktär på osten. Det handlar om att en mögelangripen ost är angripen även där det mäsnkliga ögat inte ser. Den sortens mögel är INTE den som ger ost karaktär. Det är den sorts mögel som ger människor en bra anledning att börja äta koltabletter!
Den mask som du pratar om som ska finnas i lax har inte någon i norden drabbats av sedan 1850. Och chansen att det skulle vara en sådan mask som fanns i gäddans magsäck är rätt liten.
Ledsen, kan bara inte hålla mig!
Kommentera