En bit torsk eller annan fisk skärs i ca 2 cm tjocka skivor.
Lägg i smord form...
Citron, salt o peppar över.
Lägg folie över och in i ugnen ca 30 min 225 grader
Gör medans "såsen"....
Bryn en hel purjo som du strimlat + svamp
Blanda en creme fraische och en ask räkost.
Strö purjo och svampen över fisken
Blanda ner "såsen" med fiskspadet och rör runt försiktigt.
In i ugnen igen i ca 10 min 250 grader.
KANONGOTT!!!! Och så enkelt att göra!!!!
Tala gärna om, om ni smakat det =))))) Vad tyckte ni? *ler*
Lägg i smord form...
Citron, salt o peppar över.
Lägg folie över och in i ugnen ca 30 min 225 grader
Gör medans "såsen"....
Bryn en hel purjo som du strimlat + svamp
Blanda en creme fraische och en ask räkost.
Strö purjo och svampen över fisken
Blanda ner "såsen" med fiskspadet och rör runt försiktigt.
In i ugnen igen i ca 10 min 250 grader.
KANONGOTT!!!! Och så enkelt att göra!!!!
Tala gärna om, om ni smakat det =))))) Vad tyckte ni? *ler*
Kommentera