Hallå där.
Var ute med turbåt för några dagar sen och lyckades ta min första haj.
Jag skulle naturligtvis släppa i den igen efter jag fått upp den för avkrokning men innan jag visste ordet av så var det nån som gaffade den "åt mig" vilket jag blev lite lack över.
Nu vill jag ju såklart äta den, men jag har hört både ris och ros om just Pigghajen, samt något om att den ska ligga och dra sig i mjölk i ett dygn innan den tillagas, stämmer det?
Alla tips är välkomna, jag är väldigt spänd på hur denna vackra fisk smakar.
Mvh
Var ute med turbåt för några dagar sen och lyckades ta min första haj.
Jag skulle naturligtvis släppa i den igen efter jag fått upp den för avkrokning men innan jag visste ordet av så var det nån som gaffade den "åt mig" vilket jag blev lite lack över.
Nu vill jag ju såklart äta den, men jag har hört både ris och ros om just Pigghajen, samt något om att den ska ligga och dra sig i mjölk i ett dygn innan den tillagas, stämmer det?
Alla tips är välkomna, jag är väldigt spänd på hur denna vackra fisk smakar.
Mvh
Kommentera