mums! 4-5 abborrar
1 ägg
1dl ströbröd
1 tsk salt
1 krm peppar
2 msk smör
1 msk olja
Filea fisken. Vänd abborrfiléerna i uppvispat ägg och därefter i ströbröd som blandats med salt och peppar. Låt paneringen torka lite så det stelnar. Hetta upp smör och olja i en stekpanna så smöret blir lätt brynt. Lägg ner filéerna och stek dom lagom frasiga i ca 5 minuter på varje sida.
1 ägg
1dl ströbröd
1 tsk salt
1 krm peppar
2 msk smör
1 msk olja
Filea fisken. Vänd abborrfiléerna i uppvispat ägg och därefter i ströbröd som blandats med salt och peppar. Låt paneringen torka lite så det stelnar. Hetta upp smör och olja i en stekpanna så smöret blir lätt brynt. Lägg ner filéerna och stek dom lagom frasiga i ca 5 minuter på varje sida.
Kommentera