Var på fisketur i Småland med gubbarna för ett par veckor sen.
Det blev 2 fina öringar fick bli kvällsmat.
(Händer det nån så rekomenderar jag följande)
Filéa dem.
På med salt, gärna nån timme innan du kryddar med citronpeppar och viltkrydda.
Pressa ur saften ur en citron. (Över fisken)
På med ett galler över grillen.
Olja in gallret så fisken inte bränns fast.
Och slutligen, på med firren!
Det fick bli så och ett gäng kalla öl.. Dom säger ju att man ska dricka vitt vin till fisk. Nej säger jag.
Lycka till!
MVH Flundran.
Det blev 2 fina öringar fick bli kvällsmat.
(Händer det nån så rekomenderar jag följande)
Filéa dem.
På med salt, gärna nån timme innan du kryddar med citronpeppar och viltkrydda.
Pressa ur saften ur en citron. (Över fisken)
På med ett galler över grillen.
Olja in gallret så fisken inte bränns fast.
Och slutligen, på med firren!
Det fick bli så och ett gäng kalla öl.. Dom säger ju att man ska dricka vitt vin till fisk. Nej säger jag.
Lycka till!
MVH Flundran.
Kommentera