Ta creme fraise och bland i mango chutney, salt och peppar, låt den helst stå nån timme i kylen så smakerna hinner sätta sig ordentligt in servering
Allmänt meddelande
Collapse
No announcement yet.
Tipps på sås?
Collapse
X
-
En kompis till mig är duktig på det här med att röka fisk... jag är ganska kass men en favorit sås är en mild Guacamole som består av:
2 avokado
1 hackad vitlöksklyfta
Saften från en halv citron
1 dl crème fraiche
3 krm salt
1 tsk flytande honung
Cayennepeppar efter smak
1 hackad tomat eller 5 körsbärstomater
Que aproveche!
Kommentera
-
Hej där. När vi fiskar grov aborre i Finland och sen röker den brukar svärmor göra en supergod och enkel sås till rökt fisk. Ta gräddfil, röd eller vanlig lök, lite senap, salt och peppar. Denna sås är även jättegod till lax. Vill man lyxa till det kan man ta i lite löjrom. Hoppas det smakar. Slagstakungen
Kommentera
-
Kräm Fräch, Dijonsenap, rosépeppar och flingsalt.. Allt efter tycke och smak. Måttar aldrig.
Varm eller kall, makes no diff, men om den ska vara kall, gör den en dryg timme innan och rör om i halvlek..
Passar till det mesta..När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd..
Kommentera
-
creme fraiché eller gräddfil, ca 3 dl + vanlig skånsk senap (ca 3-5 matskedar) + en hel citron (saften av) + mald svatpeppar och salt + en matsked socker och en dl. finhackad dill + en till två matskedar olivolja. Blandas länge och väl.
Perfekt till all rökt fisk, garranterat.
Mvh Flodström
Flyfishing for salmon
Kommentera
-
Ursprungligen postat av Grävlingen Visa inläggRom och rödlökssås? Klassikern!
Kommentera
Foton
Collapse
Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.
Relaterat
Collapse
Kommentera