Ok detta är inget fiskrecept men så jäkla gott att jag måste dela med mig av det !
Detta behöver du till 4 portioner:
4 kycklingfiléer
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 tsk oregano
8 skivor parmaskinka
2 dl vispgrädde
2 msk balsamvinäger
2 msk koncentrerad kycklingfond
2 pressade vitlöksklyftor
Sätt ugnen på 225 grader. Dela kycklingfiléerna på längden. Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano. Bryn filéerna i smör i en stekpanna. Linda parmaskinkan runt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnssäker form. Vispa ihop grädde, vinäger, fond & vitlök. Häll i formen ovanpå kycklingen. Stek i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Servera med frästa grönsaker och ris. Gärna med nått gott vitt eller rött vin !
MUMS FILIBABBA !!! Detta måste ni testa !
Detta behöver du till 4 portioner:
4 kycklingfiléer
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 tsk oregano
8 skivor parmaskinka
2 dl vispgrädde
2 msk balsamvinäger
2 msk koncentrerad kycklingfond
2 pressade vitlöksklyftor
Sätt ugnen på 225 grader. Dela kycklingfiléerna på längden. Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano. Bryn filéerna i smör i en stekpanna. Linda parmaskinkan runt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnssäker form. Vispa ihop grädde, vinäger, fond & vitlök. Häll i formen ovanpå kycklingen. Stek i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Servera med frästa grönsaker och ris. Gärna med nått gott vitt eller rött vin !
MUMS FILIBABBA !!! Detta måste ni testa !
Kommentera