Lyxgädda
Gädda, gärna utan skinn och ryggben.
Kräm Fräs med räkor enligt tidigare recept. http://www.fiskesnack.com/forum/show...&threadid=3623
1 Gul Lök
Sätt ugnen på 225° C.
Finhacka löken och stek den en aning.
Skär gäddan i lagom portionsbitar.
Smörj en gratängform. Lägg i löken och gäddbitarna. Bred Kräm Fräs över.
Grädda mitt i ugnen ca 30 min.
Servera med sallad och ris eller potatis.
En mustig malt i glaset förhöjer upplevelsen!
Gädda, gärna utan skinn och ryggben.
Kräm Fräs med räkor enligt tidigare recept. http://www.fiskesnack.com/forum/show...&threadid=3623
1 Gul Lök
Sätt ugnen på 225° C.
Finhacka löken och stek den en aning.
Skär gäddan i lagom portionsbitar.
Smörj en gratängform. Lägg i löken och gäddbitarna. Bred Kräm Fräs över.
Grädda mitt i ugnen ca 30 min.
Servera med sallad och ris eller potatis.
En mustig malt i glaset förhöjer upplevelsen!
Kommentera