Väcker denna tråd då jag för en gångs skull ska behålla eventuell fångst(att jag ens tänker på det innebär förmodligen att jag får bompass!)
Nåväl, det är ju midsommar och jag tänkte bjuda på halstrad gös. Hur ska jag göra? Det verkar bli varmt och jag fiskar på förmiddagen och lägger väl av runt 14 senast. Funderar på att fylla en kylbox med is som någon nämnde tidigare.Tänkte rensa fisken i båten och helt enkelt köra ned den i isen. Jag ska altså inte skölja den urtagna fisken i mälarvatten vad jag förstått frågan är om jag ska skölja ur den med färskvatten inan den åker i isen eller inte skölja den alls. När jag kommer hem, vad ska jag göra då? Ska jag ta upp den och förvara den i kylskåpet? Om jag fångar den på onsdagen och ska grilla den på fredagen?
Nåväl, det är ju midsommar och jag tänkte bjuda på halstrad gös. Hur ska jag göra? Det verkar bli varmt och jag fiskar på förmiddagen och lägger väl av runt 14 senast. Funderar på att fylla en kylbox med is som någon nämnde tidigare.Tänkte rensa fisken i båten och helt enkelt köra ned den i isen. Jag ska altså inte skölja den urtagna fisken i mälarvatten vad jag förstått frågan är om jag ska skölja ur den med färskvatten inan den åker i isen eller inte skölja den alls. När jag kommer hem, vad ska jag göra då? Ska jag ta upp den och förvara den i kylskåpet? Om jag fångar den på onsdagen och ska grilla den på fredagen?
Kommentera