Abborre med palsternackor och aioli - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

Abborre med palsternackor och aioli

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
new posts

  • Abborre med palsternackor och aioli

    (4 pers.)

    3-4 palsternackor
    Olja till stekning
    Salt och peppar
    1 tsk socker
    700 g. abborrfilé
    Smör till stekning

    AIOLI
    1 vitlöksklyfta
    1 äggula
    ½ dl rapsolja
    ½ dl olivolja
    Salt och peppar
    • Sätt ugnen på 225º.
    • AIOLI: Skala och preesa vitlöksklyftan i en skål och blanda med äggulan. Vispa droppvis ner oljan och smaksätt med salt och peppar.
    • Skala och skär palsternackorna i bitar, hetta upp lite olja i en stekpanna och stek gyllenbruna. Krydda med salt och peppar. Strö lite socker över och ställ in i ugnen i ca 5 min.
    • Krydda och stek filéerna gyllenbruna i lite smör ca 1-2 min. på var sida. Servera med palsternackorna och aiolin!
    [FONT="Verdana"]Pike Performance, Södertälje![/FONT] | [FONT="Verdana"]Skicka gratis SMS[/FONT]

  • #2
    hehe - jag gick in i tråden för jag ville se hur fan man fick aioli att sitta på kroken Äter ni verkligen fisken? *ironi*...

    Kommentera

    Foton

    Collapse

    Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

    Relaterat

    Collapse

    Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

    Arbetar...
    X