du behöver:
4 st abborrar 500g styck
gran alt. tall ris
aromat
potatis
smör
klipp av huvudet och öppna magen på abborren
rensa ut innehållet ur magen
skölj noga
strö på aromat och salt om den e tagen i sötvatten
pressa in granriset
vira in paketen i folie, och lägg på grillen
detta serveras med smörstekt potatis
och en kall öl...
jag lovar att ni blir nöjda...
OBS.. man blir flottig om händerna eftersom man bryter ut köttet för han när man äter så se till att ha mkt papper till hands.
4 st abborrar 500g styck
gran alt. tall ris
aromat
potatis
smör
klipp av huvudet och öppna magen på abborren
rensa ut innehållet ur magen
skölj noga
strö på aromat och salt om den e tagen i sötvatten
pressa in granriset
vira in paketen i folie, och lägg på grillen
detta serveras med smörstekt potatis
och en kall öl...
jag lovar att ni blir nöjda...
OBS.. man blir flottig om händerna eftersom man bryter ut köttet för han när man äter så se till att ha mkt papper till hands.
Kommentera