grillad abborre - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

grillad abborre

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
new posts

  • grillad abborre

    du behöver:
    4 st abborrar 500g styck
    gran alt. tall ris
    aromat
    potatis
    smör
    klipp av huvudet och öppna magen på abborren
    rensa ut innehållet ur magen
    skölj noga
    strö på aromat och salt om den e tagen i sötvatten
    pressa in granriset
    vira in paketen i folie, och lägg på grillen
    detta serveras med smörstekt potatis
    och en kall öl...
    jag lovar att ni blir nöjda...
    OBS.. man blir flottig om händerna eftersom man bryter ut köttet för han när man äter så se till att ha mkt papper till hands.

  • #2
    är godare med stekt... Aromat o borre låter inte gott
    /Lazinko

    Kommentera


    • #3
      Jo.. det låter jättegott!

      ><(((*>

      _____________________________________________

      Kommentera


      • #4
        jag gillar ditt abborre rekord froasp, 2590 g, inte dåligt.. jag kämpar med att kommar över kilot måste prova grilla abborre nån gång, har aldrig gjort det..

        Kommentera

        Foton

        Collapse

        Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

        Relaterat

        Collapse

        Ämnen Statistik Senaste inlägg
        Startad av Sadda, 2023-12-23, 11:50
        6 svar
        550 visningar
        0 gillar
        Senaste inlägg nephilim  
        Startad av Julle68, 2023-12-23, 18:46
        0 svar
        194 visningar
        1 gilla
        Senaste inlägg Julle68
        av Julle68
         
        Arbetar...
        X