Senapssås till den gravade fisken.
Indigrienser:
1 dl valfri senap.
2 msk vinäger
2 msk socker
2 dl olja
1 dl finklippt dill
salt och peppar efter behov.
Gör så här:
Blanda senapen, vinägern, sockret, saltet och pepparen i en skål.
Oljan ska droppas i under ordentlig omrörning ner i senapsblandningen,
såsen ska bli tjock och fin.
När såsen fått den rätta konsistensen ska dillen tilsättas.
bra att ha, typ som hovmästarsås!!
Indigrienser:
1 dl valfri senap.
2 msk vinäger
2 msk socker
2 dl olja
1 dl finklippt dill
salt och peppar efter behov.
Gör så här:
Blanda senapen, vinägern, sockret, saltet och pepparen i en skål.
Oljan ska droppas i under ordentlig omrörning ner i senapsblandningen,
såsen ska bli tjock och fin.
När såsen fått den rätta konsistensen ska dillen tilsättas.
bra att ha, typ som hovmästarsås!!