Några enkla frågor.
Gös är inte alltid lätt att dra upp på kommando strax innan ett grillkalas. Är upptinad gös fullt ätbar?
Vad lämpar sig bäst på grillen? Filé eller hel gös? Filé inom ett visst viktintervall? Hel inom ett visst viktintervall?
Finns det någon övre storleksgräns när Gösen av kulinariska skäl bör återutsättas?(självklart får trofégösar alltid simma tillbaka)
Och slutligen; generella tips på grillteknik och kryddning?
Gös är inte alltid lätt att dra upp på kommando strax innan ett grillkalas. Är upptinad gös fullt ätbar?
Vad lämpar sig bäst på grillen? Filé eller hel gös? Filé inom ett visst viktintervall? Hel inom ett visst viktintervall?
Finns det någon övre storleksgräns när Gösen av kulinariska skäl bör återutsättas?(självklart får trofégösar alltid simma tillbaka)
Och slutligen; generella tips på grillteknik och kryddning?
Kommentera