rökning av gös - Fiskesnack.com - För oss bakom flötet...

Allmänt meddelande

Collapse
No announcement yet.

rökning av gös

Collapse
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
new posts

  • #11
    rökt gös är precis som abborre, riktigt gott...för att vara fiskrätter...
    Never let your memories be greater then your dreams...

    I händerna på ett klantarsel blir även den dyraste utrustning förvandlad till odugligt skit...

    Kommentera


    • #12
      När ni röker, kör ni med färskt spån och kvistar eller är det torkat?

      Kommentera


      • #13
        Jag var lite för snabb och lyckades läsa "Rökning av Gräs". Click image for larger version

Name:	emot-350.gif
Views:	1
Size:	9,9 KB
ID:	1774840

        Kommentera


        • #14
          Jag har faktiskt gös i aburöken och det blir bra. Den blir torr om man inte äter samma dag men gösens goda smak finns där. Saltar och låter den ligga ett dygn ungefär. Delar den vid ryggraden som skrevs innan. Rökar den sedan med alspån och någon färsk äppelkvist. /Ingemar

          Kommentera


          • #15
            Du det där lät gott det ska jag prova har ju lite fina gösar i frysen efter en kanon sommar fiske efter gös

            Kommentera

            Foton

            Collapse

            Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

            Relaterat

            Collapse

            Det finns inga resultat som uppfyller dessa kriterier.

            Arbetar...
            X