Originally posted by Hemi
Normalt förvarar man kräftor utan vatten. De klarar sig bäst då. Angående rengöring: Kasta ner kräftorna i kokande rent vatten några minuter, rör om för att sedan lägga dem i det kokande riktiga spadet...
Normalt förvarar man kräftor utan vatten. De klarar sig bäst då. Angående rengöring: Kasta ner kräftorna i kokande rent vatten några minuter, rör om för att sedan lägga dem i det kokande riktiga spadet...
Om man nödvändigtvis måste förvara dom levande en tid så ta en balja med fuktigt gräs eller dyl i och se till att dom trivs.
Man förundras över att ingen skriker c&r när det gäller kräftor! haha, men små gulliga mörtar ska man minsan köpa avkrokningsmatta till och hantera med silkeshandskar....
För att råda bot på dubbelmoralen är det nog som Bergman ofta skriver:
"C&R hit ... C&R dit ... det är egentligen bara sunt förnuft som gäller."
Kommentera