Stuts är det köttet som gör tycker jag själv, jag trycker ju om köttiga korvar, men ska man bara ha animaliska produkter och kryddor i så kan det bli knepigt att få det fenomenalt, tror att man måste jobba mycket med olika malningstyper på köttet och mer exakta recept.
Vill man ha en mer korvig korv så måste man fylla ut den med mer skräp, potatismjöl, potatis, gryn etc. Det fångar saften och smaken på ett annat sätt och gör korven mindre tempraturkänslig.
Men är man grym på att göra korv är nog så har man nog i så lite ickeanimaliska produkter i som man kan, att ha i mjöl etc är nog bara ett steg på vägen mot att göra bra riktig korv.
Vill man ha en mer korvig korv så måste man fylla ut den med mer skräp, potatismjöl, potatis, gryn etc. Det fångar saften och smaken på ett annat sätt och gör korven mindre tempraturkänslig.
Men är man grym på att göra korv är nog så har man nog i så lite ickeanimaliska produkter i som man kan, att ha i mjöl etc är nog bara ett steg på vägen mot att göra bra riktig korv.
Kommentera