Jag har på senare tid börjat ta med varm mat till fisket, istället för att grilla korv för 1000:e gången.
Under sommaren och hösten har favoriten klart varit falukorv med vita bönor i tomatsås, kompletterat med leverpastejsmörgåsar som mellanmål. Har provat att ta med kyckling, varm eller kall, men det är flottigt och känns inte riktigt mättande. Provade även kokta nudlar i termos, med resultatet att jag fick gräva ut en stor klump av pasta ur termosen, som inte var speciellt välsmakande.... så nära att äta gummi som jag har varit.
En annan höjdare har varit egentillverkad pizza, kall, det är ju riktigt utsökt. Problemet är bara att det tar tid att göra den, och den är väldigt ömtålig och svår att äta vid sjögång.
Vad brukar ni andra ta med er?
Några tips?
Under sommaren och hösten har favoriten klart varit falukorv med vita bönor i tomatsås, kompletterat med leverpastejsmörgåsar som mellanmål. Har provat att ta med kyckling, varm eller kall, men det är flottigt och känns inte riktigt mättande. Provade även kokta nudlar i termos, med resultatet att jag fick gräva ut en stor klump av pasta ur termosen, som inte var speciellt välsmakande.... så nära att äta gummi som jag har varit.
En annan höjdare har varit egentillverkad pizza, kall, det är ju riktigt utsökt. Problemet är bara att det tar tid att göra den, och den är väldigt ömtålig och svår att äta vid sjögång.
Vad brukar ni andra ta med er?
Några tips?
Kommentera